Wereldaidsdag

Vrijdag 01.12.2017

Het Aidspreventieplatform en zijn partners schieten zoals ieder jaar in actie op Wereldaidsdag. Op 1 december worden er vanaf 14 u. rode lintjes en voorbehoedsmiddelen uitgedeeld op Winterpret. We mogen immers niet uit het oog verliezen dat de strijd tegen HIV/aids actueel blijft: in België krijgen elke dag bijna 3 personen van hun arts te horen dat ze seropositief zijn.

Op Wereldaidsdag organiseert de vereniging ook een feestelijke bijeenkomst op de Anspachlaan van 14 tot 20.30 u. met Braziliaanse percussie, jongleurs, bowling tegen soa’s in een reusachtig condoom, een fotobooth, hiv-tests … en een fantastische DJ-set van Alex Germys om 18.30 u.!

We gaan bovendien de uitdaging aan om #16 000 Hands Up te vergaren. 16.000 opgestoken handen als teken van solidariteit met de 16.000 mensen in België die met HIV leven en er een behandeling voor krijgen. We vragen iedereen om vanaf 7 november zijn hand op te steken! Een paar keer klikken op de FB-pagina van het Aidspreventieplatform of op de website www.preventionsida.org volstaan.

Journée prévention sida

Andere informatie

Leffe-paviljoen

Bal op de Grote Markt

Winter Vox