Home NL

ABOUT WINTERPRET

Update gezondheidsmaatregelen 19.11.21

Vind hier de nieuwe gezondheidsmaatregelen voor Winterpret naar aanleiding van de maatregelen aangekondigd door het Overlegcomité op woensdag 17 november.

26.11.21 > 02.01.22

Naar aanleiding van de recente verklaringen in verband met de gezondheidsmaatregelen bestuderen de Stad Brussel en de organisatoren van Winterpret alle mogelijkheden. Verschillende scenario’s worden onderzocht tijdens vergaderingen met de betrokken partijen. Meer info volgt zo snel mogelijk.

Als afsluiter van het Europees Jaar van de spoorwegen staan reizen en de trein in de spotlights – twee thema’s die op subtiele wijze op het hele parcours aanwezig zijn.

Winterpret is klaar om opnieuw het centrum van de hoofdstad in te nemen en zo de aantrekkingskracht van de hoofdstad te versterken tijdens de eindejaarsperiode.
We kijken ernaar uit u te zien!

brussels-by-light-teaser-video
Video afspelen
ABOUT

Winterpret
2021

26.11 > 02.01.22

Vind hier de nieuwe gezondheidsmaatregelen voor Winterpret naar aanleiding van de maatregelen aangekondigd door het laaste Overlegcomité.

Van vrijdag 26 november tot zondag 2 januari viert de Stad Brussel de 20e verjaardag van Winterpret. Dit niet te missen evenement zet het centrum van de hoofdstad in vuur en vlam en doet het weer schitteren met zijn gezellige, kleurrijke en magische sfeer. Deze editie staat synoniem voor feest, nieuwigheden en (her)ontdekkingen.

Als afsluiter van het Europees Jaar van de spoorwegen staan reizen en de trein in de spotlights – twee thema’s die op subtiele wijze op het hele parcours aanwezig zijn. Winterpret is klaar om opnieuw het centrum van de hoofdstad in te nemen en zo de aantrekkingskracht van de hoofdstad te versterken tijdens de eindejaarsperiode. We kijken ernaar uit u te zien!