Van 30 november tot 06 januari, klopt het hart van Brussel op het ritme van Winterpret !

Van 30 november tot 06 januari vormt het centrum van Brussel het prachtige decor voor Winterpret, een niet te missen evenement dat de aantrekkingskracht van de stad vergroot en er een topbestemming van maakt voor een citytrip tijdens de eindejaarsperiode.

Een adembenemend klank-en-lichtspel en een prachtige kerstboom luisteren de Grote Markt op. Op het binnenplein van het Stadhuis gaat een poëtische maan onder. De schaatsbaan op het Muntplein, innovatieve verlichting, feestelijke attracties, … Al deze leuke en culturele attracties zijn het ontdekken waard, net als Pompeï, een buitengewone tentoonstelling in de Beurs! Het zijn stuk voor stuk activiteiten die Winterpret hoogst origineel maken, tot groot genoegen van een zeer gevarieerd publiek.

Vijf weken van betoverende afspraken, kleurrijke kraampjes, geschenkideeën en originele degustaties – unieke momenten om samen van te genieten!

Bovendien zullen rondtrekkende ‘WINTER POP’-dorpen telkens een weekend lang neerstrijken in vier wijken van de Stad Brussel: Ambiorixsquare (24 tot 26.11), Haren (01 tot 3.12), Neder-Over-Heembeek (08 tot 10.12) en Laken (15 tot 17.12). Met trailers en gezellige activiteiten creëren we een feestelijk decor voor verhalenvertellers, muziekopvoeringen, circusacts, culturele uitwisselingen met lokale spelers, drankjes en lekkers …

De eindejaarsmagie betovert klein en groot op Winterpret en in de ‘Winter Pop’-dorpen!

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden